lauantai 4. lokakuuta 2014

Tervetuloa seuraamaan arkeamme Erkkilässä!

Palvelutalo Erkkilä avattiin tammikuussa 2013. Yksikkömme toimii kauniissa maalaismaisemassa Orimattilassa, Käkelän kaupunginosassa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat jo ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Erkkilässä asuu 45 asukasta omissa huoneissaan, jotka he voivat itse kalustaa haluamallaan tavalla. Yksikkömme on jaettu kolmeen eri soluun, joiden nimet ovat Mustikka, Mansikka ja Vadelma. Jokaisessa solussa on omat ruokailutilat ja oleskelutilansa, joissa asukkaat voivat viettää aikaa esim. televisiota katsellen, lueskellen lehtiä tai ihan vain seurustelemalla muiden kanssa.

Meillä on kaksi saunaosastoa, joissa asukkaat voivat halutessaan käydä rentouttavissa löylyissä. Saunasta pääsee halutessaan vilvoittemaan katetuille terasseille, joista avautuu kaunis näköala kodikkaaseen puutarhaamme. Kukkulalla komeilee perinnöksi saatu huvimaja Omenan Kukka, jossa voimme käydä isolla porukalla grillaamassa makkaroita ja nautiskelemassa päiväkahvit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Olemme siirtyneet facebook sivuille, jotka löytyvät sivulta  https://www.facebook.com/Phhyky-palvelutalo-Erkkil%C3%A4-92786583401226...